'Chelsea in transferstrijd voor Tagliafico: ook City en Atlético willen Ajacied'

'Chelsea in transferstrijd voor Tagliafico: ook City en Atlético willen Ajacied'

18-07-2020 08:07
88

Nicolás Tagliafico is niet alleen in beeld bij Chelsea, maar ook bij Atlético Madrid en Manchester City. Dat meldt The Sun, dat over een 'transferstrijd' voor de linksback van Ajax rept.

Tagliafico heeft de afspraak met Ajax dat hij deze zomer voor 25 miljoen euro mag vertrekken. Chelsea ziet in hem een alternatief voor Ben Chilwell, mocht de verdediger van Leicester City te duur blijken te zijn. Manager Frank Lampard wil hoe dan ook versterking, want hij is niet tevreden over zijn huidige opties, Marcos Alonso en Emerson Palmieri.

Wedden

Meer odds

Chelsea wacht echter wel geduchte concurrentie voor Tagliafico. Atlético Madrid aast op de 25-voudig Argentijns international, maar de Spanjaarden moeten door de impact van de coronacrisis vermoedelijk eerst spelers verkopen.

Maar Chelsea moet mogelijk ook het gevecht aangaan met Manchester City, zo schrijft de boulevardkrant. Manager Pep Guardiola van The Citizens beschikt al over Oleksandr Zinchenko, Benjamin Mendy en voorlopig ook nog Angeliño. Hij wil de positie van linksback echter versterken, aangezien zijn selectie zowel in de Premier League als de Champions League voor de prijzen moet gaan.