Teleurgestelde Feyenoord-spelers: 'Begrip voor dat zij het als stapje terug zien'

Teleurgestelde Feyenoord-spelers: 'Begrip voor dat zij het als stapje terug zien'

Gepubliceerd: dinsdag 21 juli 2020 om 15:31di 21-07-2020 om 15:31

Rini Coolen krijgt bij Feyenoord Onder 21 te maken met meerdere teleurgestelde spelers die hoopten deel uit te maken van het eerste elftal. De coach hoopt dat zij zich toch maximaal willen inzetten voor het beloftenteam.

Spelers als Dylan Vente en Naoufal Bannis behoren tot hun grote teleurstelling tot het tweede team van de Rotterdammers. "Ik heb er begrip voor dat zij het zien als een stapje terug. Of dat ook werkelijk zo is, dat moet nog blijken", zegt Coolen in gesprek met RTV Rijnmond.

"Maar ze moeten wel schakelen, de knop omzetten. Daar geven we ze de tijd voor, maar daarna moeten ze wel in de richting dat ze trots moeten zijn om in dit team te spelen. Je zit zo dicht bij het eerste. Presteren dus en aan de deur kloppen van het eerste elftal."

Ondertussen moet Coolen zelf ook presteren. Feyenoord Onder 21 moet kampioen worden om in de voetbalpriamide terecht te komen. "Het is algemeen bekend dat Feyenoord kampioen moet worden. Wat dat betreft is het gewoon echt een prestatieteam. Aan de andere kant is er ook de koppeling op individueel niveau. We blijven een opleidingselftal, waarin spelers toegroeien naar het eerste elftal", aldus Coolen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws