Leeds zet in op transferklapper: 'Zlatan wordt moeilijk, Cavani wel transfervrij'

Leeds zet in op transferklapper: 'Zlatan wordt moeilijk, Cavani wel transfervrij'

21-07-2020 19:07
58

Leeds United wil volgend seizoen graag een aanvalslinie op kunnen stellen met Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani. De kersverse promovendus gaat bij monde van eigenaar Andrea Radrizzani proberen om de twee naar Elland Road te halen.

In januari had Radrizzani al contact met Ibrahimovic. "Hem contracteren gaat nu moeilijker worden, want hij koos destijds voor Milan", zegt de Italiaanse zakenman tegen Sky Sport Italia. "We probeerden hem vast te leggen, maar de deal ging niet door. Nu denk ik dat we te laat zijn, omdat de intensiteit van het Engelse voetbal anders is dan in Italië."

Toch zal de Leeds-eigenaar proberen om 'Ibracadabra' te halen, zodat hij hopelijk samen kan spelen met Edinson Cavani. "Naast dat hij heel veel kwaliteit heeft, kan Cavani ook bijdragen met zijn fysiek en hier gemakkelijk wennen", klinkt het. "Hij zou hier passen, maar ik heb het er niet over gehad met de trainer (Marcelo Bielsa, red.). Dat gezegd hebbende: we hebben aan hem gedacht en we zullen het zien. Hij is nog steeds beschikbaar om transfervrij op te halen."