'Het enige wat zeker is, is dat ik tot juni 2021 voor Real Madrid speel'

'Het enige wat zeker is, is dat ik tot juni 2021 voor Real Madrid speel'

Gepubliceerd: woensdag 22 juli 2020 om 15:26wo 22-07-2020 om 15:26

Luka Modric blijft in elk geval tot de zomer van 2021 speler van Real Madrid. Dat stelt de Kroatische middenvelder (34) in gesprek met Sportske Novosti.

Modric maakte in 2012 de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid, won vier Champions League-titels, greep vorige week zijn tweede landstitel en eiste in 2018 de Ballon d'Or op, maar leek langzaam maar zeker uit de gratie te raken in Bernabéu. Niets blijkt echter minder waar: Modric is na de coronabreak opgeleefd en wil bij Real blijven, ondanks interesse uit Italië.

"Wie wil niet zijn carrière beëindigen bij Real Madrid?", reageert Modric. "Ik weet alleen niet of de club het wil. Real is mijn thuis. Ik weet dat middenvelders hier zelden tot na hun 35ste spelen, maar ik kom in de buurt en dan heb ik verdiend. Ik vecht op het veld om een langer verblijf te verdienen."

Het contract van Modric loopt volgend jaar af. "Het enige wat zeker is, is dat ik tot juni 2021 voor Real Madrid speel", bevestigt hij. "En dan? Ik denk niet aan later. We zullen zien. Ik weet heel goed dat ik niet aan het begin van mijn carrière sta, maar ik ben ervan overtuigd dat ik nog een paar jaar op topniveau kan presteren. Ik heb nog niet met de club gepraat en er is geen haast bij. Geen stress."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws