Sparta-aanwinst Kharchouch: 'Eten ging moeilijker, gelukkig praat hij weer'

Sparta-aanwinst Kharchouch: 'Eten ging moeilijker, gelukkig praat hij weer'

Gepubliceerd: woensdag 22 juli 2020 om 18:43wo 22-07-2020 om 18:43

Reda Kharchouch kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij Sparta Rotterdam. Meest opvallende moment was een botsing met assistent-trainer Gérard de Nooijer, die daarbij zijn kaak op meerdere plekken brak.

"Ongelukkig: ik kwam naar de eerste paal en we konden elkaar niet meer ontwijken. Eten ging even wat moeilijker voor hem, maar gelukkig praat-ie weer", lacht Kharchouch in gesprek met Voetbal International. De aanvaller wil de lijn die hij bij zijn oude club Telstar heeft ingezet bij Sparta voortzetten. "Telstar was vorig jaar niet de beste ploeg in de Keuken Kampioen Divisie, maar ik maakte wel doelpunten. Die lijn trek ik nu gewoon door."

Hugo Borst, een fanatiek Sparta-supporter, heeft al gesproken met Kharchouch. Daarnaast gaf hij de nieuwe Sparta-aanvaller een cadeautje. "Ik heb een mooi boek van Hugo gekregen en hij zei me dat ik er tien moest maken, plus zes assists. Dat vond ik mooi, maar ik leg mijn eigen lat wel wat hoger dan tien goals. Natuurlijk!" 

Eerste optie
Kharchouch zag in Sparta de beste vervolgstap, geeft hij toe. "Ik had ook wel wat andere opties, maar ik had tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat voor mij Sparta de eerste optie zou zijn. Behalve als er een transferkans kwam waar ik zes, zeven, misschien wel tien keer meer zou kunnen verdienen. Dan ga je er wel even over nadenken, natuurlijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws