Kraay jr: 'Verdomme, laat iemand Gutiérrez een poffert op z'n neus geven'

Kraay jr: 'Verdomme, laat iemand Gutiérrez een poffert op z'n neus geven'

23-07-2020 14:53 Laatste update: 15:12
89

Hans Kraay jr. hoopt dat Erick Gutiérrez zich gaat laten zien bij PSV. De analist van FOX Sports was maandag op de eerste training van de Eindhovenaren en zag een uitblinkende Mexicaan, die nog weinig indruk heeft gemaakt.

"Schmidt stond te likkebaarden van Ihattaren, Malen was waanzinnig bij de pass- en trapoefeningen, maar de allerbeste op de training was Gutiérrez", zegt Kraay jr. bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Wedden

Meer odds

"Dat zeg ik niet om achteraf m'n gelijk te halen. Dan denk ik: verdomme, laat iemand hem een keer een poffert op z'n neus geven zodat hij wakker wordt en het een kerel wordt. Hij is zó goed", zegt Kraay jr..

Kees Kwakman hoopt ook dat Gutiérrez z'n kans gaat pakken in Eindhoven. Vorig seizoen kwam de middenvelder amper in het stuk voor. "Ik had het idee dat hij het niet echt naar z'n zin had of geen vertrouwen voelde."

"Hij is er lang uit geweest en stond er dan weer in en dan weer niet. Misschien ruikt hij ook nu z'n kans en is hij topfit. Voor hem en voor PSV is het belangrijk dat hij z'n kans gaat pakken en het gaat laten zien. Ze hebben er acht miljoen euro voor betaald (zes miljoen euro in werkelijkheid, red.)."