Update: voormalig Bayern-spits Wagner stopt definitief na vertrek uit China

Update: voormalig Bayern-spits Wagner stopt definitief na vertrek uit China

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 13:40zo 02-08-2020 om 13:40

Sandro Wagner is vertrokken uit China. De spits heeft zijn contract vlak voor de start van de Chinese competitie laten ontbinden. Dat heeft Wagner gedaan vanwege  'familieomstandigheden.

Wagner (32) maakte in januari 2019 voor vijf miljoen euro de transfer van Bayern München naar Tianjin Teda. Hij droeg in totaal 26 keer het shirt van de Chinese club. Aanstaande zondag begint het nieuwe seizoen in China, maar daar is Wagner al niet meer bij.

'Samen hebben we een van de beste seizoenen in de geschiedenis van de club gespeeld en ik ben trots dat ik daar deel van uit heb kunnen maken', schrijft Wagner in een brief aan de Chinese achterban. 'Nu vraag ik om jullie begrip, ik verlaat de club vanwege familieomstandigheden. Ik baal ervan dat we elkaar in 2020 niet meer zien, maar wens jullie al het beste in de toekomst.'

Wagner speelde in Duitsland voor Bayern München, Werder Bremen, MSV Duisburg, FC Kaiserslautern, Hertha BSC, SV Darmstadt en TSG Hoffenheim.

Update: Wagner gaat na zijn vertrek uit China niet meer op zoek naar een nieuwe club. De achtvoudig international van Duitsland beëindigt zijn carrière, laat hij weten aan BILD. De spits debuteerde in 2007 voor Bayern München, was vervolgens ruim elf jaar lang op de Duitse velden te bewonderen en besloot in 2019 zijn heil in China te zoeken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws