Belangrijke slag sc Heerenveen: uitblinker Veerman tekent nieuw contract

Belangrijke slag sc Heerenveen: uitblinker Veerman tekent nieuw contract

Gepubliceerd: zaterdag 25 juli 2020 om 14:20za 25-07-2020 om 14:20

Laatste update: zaterdag 25 juli 2020 om 14:35za 25-07-2020 om 14:35

SC Heerenveen heeft het contract van Joey Veerman opengebroken en verlengd tot medio 2024. Het is een belangrijke slag voor de Friezen, aangezien de oude verbintenis van de 21-jarige middenvelder in 2022 afliep.

Veerman kwam vorige zomer over van FC Volendam en beleefde een ijzersterk debuutjaar in het Abe Lenstra Stadion. In 22 Eredivisie-duels was hij goed voor vier goals en vijf assists. Het leverde hem een uitnodiging op voor Jong Oranje, maar tot een debuut kwam het vanwege een lichte blessure niet.

De middenvelder werd de voorbije maanden onder meer in verband gebracht met Feyenoord en Club Brugge, maar Heerenveen lijkt hem dus nog minimaal één seizoen te behouden. "Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad. Hij is vanuit de Eerste Divisie bij sc Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan", zegt technisch manager Gerry Hamstra op de clubsite.

"We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract  geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij sc Heerenveen", besluit Hamstra.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws