'Villa heeft Vitesse-talent (16) bijna binnen, ook Bogarde (Feyenoord) in beeld'

'Villa heeft Vitesse-talent (16) bijna binnen, ook Bogarde (Feyenoord) in beeld'

Gepubliceerd: zaterdag 25 juli 2020 om 22:38za 25-07-2020 om 22:38

Laatste update: zondag 26 juli 2020 om 21:35zo 26-07-2020 om 21:35

Aston Villa heeft het vizier op de Nederlandse markt gericht. De huidige nummer zeventien van de Premier League gaat zich naar verwachting versterken met het zestienjarige Vitesse-talent Sil Swinkels en heeft ook de even oude Feyenoorder Lamare Bogarde in het vizier.

De Gelderlander meldde eerder op de zaterdag dat Swinkels de overstap naar The Villans zal maken. De Premier League-club is inderdaad 'closing in on' Swinkels, bericht The Athletic: het medium maakt ook melding van belangstelling voor Bogarde.

De zestienjarige verdediger annex middenvelder van Feyenoord – neef van oud-international Winston Bogarde én broer van Hoffenheim-talent Melayro Bogarde – geldt als één van de meest veelbelovende spelers van zijn lichting in Rotterdam-Zuid. Volgens The Athletic hebben ook Arsenal en Tottenham Hotspur hem op het oog, maar heeft Aston Villa goed hoop dat het Bogarde over kan nemen van Feyenoord.

Als Aston Villa hierin slaagt, haalt het twee nagenoeg even oude jeugdinternationals binnen. Bogarde kwam op 5 januari 2004 ter wereld, Swinkels werd één dag later geboren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws