PSV-cultheld plant terugkeer: 'We willen na mijn carrière weer in Brabant wonen'

PSV-cultheld plant terugkeer: 'We willen na mijn carrière weer in Brabant wonen'

27-07-2020 11:55
31

Nicolas Isimat-Mirin kijkt met goede gevoelens terug op zijn periode bij PSV. De Franse verdediger spreekt van een 'bijzondere band met de club' en bestempelt zijn tijd in Eindhoven als de mooiste jaren van zijn leven.

Isimat, die in Eindhoven en omstreken een cultstatus verwierf door de grote gangmaker te zijn op feestjes en in de kleedkamer, is trots dat hij bij PSV heeft gespeeld. "Het aantal talenten bij PSV en de hoeveelheid kwaliteit op het veld was indrukwekkend", zegt hij in een groot interview in het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Als ik kijk met wie ik allemaal bij PSV heb mogen werken, dan zijn dat grote namen", gaat Isimat verder. "Marcel Brands heeft toen selecties neergezet waar de club nog jarenlang trots op kan zijn. Het waren de mooiste jaren van mijn leven."

De 28-jarige Fransman, nu speler van Besiktas, is graag aan het woord. Toch is zijn privéleven buiten de media gehouden. Isimat ontmoette zijn huidige vriendin in Eindhoven en heeft nu een dochter van vijftien maanden met haar. "Samen willen we ons in de verdere toekomst graag weer in Brabant vestigen", zegt de verdediger daar over. "Als mijn carrière voorbij is, dan."