Mbappé staat weken aan de kant en mist Champions League-clash

Mbappé staat weken aan de kant en mist Champions League-clash

Gepubliceerd: maandag 27 juli 2020 om 17:11ma 27-07-2020 om 17:11

Laatste update: maandag 27 juli 2020 om 17:26ma 27-07-2020 om 17:26

Kylian Mbappé staat zo'n drie weken aan de kant, heeft Paris Saint-Germain gecommuniceerd via de officiële kanalen. De Fransman heeft in de bekerfinale tegen Saint-Étienne zijn enkel verstuikt. Waarschijnlijk haalt hij het Champions League-duel met Atalanta Bergamo niet.

Over ruim twee weken speelt PSG de kwartfinale tegen Atalanta. De kans is levensgroot dat Mbappé die wedstrijd aan zich voorbij moet laten gaan. Dubbel slecht nieuws is dat er maar één kwartfinale wordt gespeeld, in plaats van twee. De return zou hij waarschijnlijk dan wél halen. Op 18 augustus wordt de halve finale gespeeld en de finale staat voor 23 augustus gepland. Mogelijk is Mbappé er wel bij in de halve finale, mocht PSG die halen.

Mbappé werd afgelopen vrijdag hard neergehaald door verdediger Loïc Perrin, die daarvoor een rode kaart kreeg. PSG won de finale wel door een doelpunt in de veertiende minuut van Neymar. Trainer Thomas Tuchel sprak na afloop zijn boosheid uit en ook linksback Mitchel Bakker was not amused.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie gaat er naar de halve finale?

(1018 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws