VI: Advocaat spreekt veto uit en gaat voor uitgaande Feyenoord-transfers liggen

VI: Advocaat spreekt veto uit en gaat voor uitgaande Feyenoord-transfers liggen

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 11:12di 28-07-2020 om 11:12

Dick Advocaat gaat er alles aan doen om de groep die hij nu tot zijn beschikking heeft bij Feyenoord bij elkaar te houden. De oefenmeester denkt nog steeds dat er spelers bij moeten komen, maar heeft zich neergelegd bij de financiële situatie van de club. 

Dat weet Voetbal International. Advocaat heeft nog steeds het gevoel dat Feyenoord de aansluiting met de andere topclubs in Nederland heeft gemist. "Je moet niet vergeten dat we elf spelers zijn kwijtgeraakt. Die jongens speelden dan wel niet allemaal, maar er zaten wel internationals tussen, zoals Özyakup, Tapia, Karsdorp is international geweest, Larsson heeft bij de nationale ploeg gezeten. Die ervaring ben je wel kwijt", laat hij weten.

Advocaat spreekt dan ook zijn veto uit tegen het vertrek van andere Feyenoord-spelers. Marcos Senesi staat al langere tijd in de belangstelling van clubs uit de Europese subtop, maar een concreet aanbod ligt er nog niet. Toch begrijpt Advocaat dat er uitzonderingen zijn, maar pas wanneer er een 'krankzinnige transfersom' wordt betaald, mag er iemand vertrekken.

Dit geldt ook voor Steven Berghuis. Advocaat wil zijn smaakmaker niet laten vertrekken. Er is tot op heden nog geen belangstelling voor de Feyenoord-aanvoerder, maar de transferperiode loopt nog door tot oktober. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws