Update: Real bevestigt positieve test, Díaz ontbreekt tegen Manchester City

Update: Real bevestigt positieve test, Díaz ontbreekt tegen Manchester City

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 14:03di 28-07-2020 om 14:03

Laatste update: dinsdag 28 juli 2020 om 14:08di 28-07-2020 om 14:08

Groot nieuws uit Spanje: een niet nader genoemde speler van Real Madrid heeft een positieve coronatest afgelegd, meldt Onda Cero. Hij zal niet van de partij zijn tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City.

De kersverse Primera División-kampioen mag op vrijdag 7 augustus een 1-2 nederlaag goedmaken in Manchester. Dat zal het zonder de speler in kwestie moeten doen: hij was dinsdag niet aanwezig tijdens de training en zal voorlopig in thuisquarantaine moeten blijven. De clash met Manchester City zal dan ook te vroeg komen.

Real Madrid heeft nog niets naar buiten gebracht over het nieuws. Volgens het medium Deportes Cuatro gaat het om aanvaller Mariáno Díaz, maar dat nieuws is nog niet bevestigd. Of en wanneer De Koninklijke dat gaat doen, zal nog moeten blijken.

De wedstrijd tussen Manchester City en Real Madrid lag sowieso al onder een vergrootglas vanwege gezondheidsredenen. Groot-Brittannië heeft nieuwe coronamaatregelen afgekondigd: uit Spanje afkomstige reizigers moeten eerst twee weken in quarantaine wanneer ze voet op Britse bodem zetten, maar voor de delegatie van Real Madrid zou een uitzondering gemaakt worden. Spaanse media hielden er echter rekening mee dat de wedstrijd verplaatst zou worden naar Portugal, waar ook de 'Final 8' plaats zou vinden.

Update: Real Madrid heeft de positieve coronatest van Mariáno Díaz bevestigd. De speler van De Koninklijke zit inmiddels in thuisisolatie en moet de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City laten schieten. Real moet een 1-2 nederlaag goed zien te maken in het Etihad Stadium.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws