Breaking news

Ajax boekt zege na wereldgoal Gravenberch en wacht bloedstollende ontknoping

El Mundo Deportivo: Ajax gaat poging wagen in strijd om Real Madrid-parel

El Mundo Deportivo: Ajax gaat poging wagen in strijd om Real Madrid-parel

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 14:58di 28-07-2020 om 14:58

Laatste update: dinsdag 28 juli 2020 om 14:58di 28-07-2020 om 14:58

De interesse van Ajax in Take Kubo lijkt serieus: in navolging van Mundiario meldt nu ook El Mundo Deportivo dat de Amsterdamse club de Japanner van Real Madrid naar de Johan Cruijff ArenA wil halen.

Kubo maakte afgelopen seizoen indruk bij RCD Mallorca, maar lijkt komend seizoen nog geen kans te maken op speeltijd bij De Koninklijke. Real staat volgens El Mundo Deportivo open voor een verhuur van Kubo: Ajax en Sevilla lijken de voornaamste kandidaten om de Japanner over te nemen.

De vleugelspeler heeft minuten nodig om zich verder te ontwikkelen, zo beseft ook Real-coach Zinedine Zidane. De Madrileense club hoopt dus dat Kubo gestald kan worden bij een club waar hij die minuten kan maken. Real ziet in Ajax een prima optie, aangezien de Amsterdammers offensief voetbal spelen. Zidane vindt daarnaast dat de stijl van Ajax goed past bij Kubo.

De negentienjarige Japanner zou in Amsterdam de strijd aan moeten gaan met aanwinst Antony. Kubo is echter een veelzijdige speler: hij maakte bij Mallorca vooral minuten als vleugelaanvaller, maar kan ook op andere posities uit de voeten. Sevilla is echter een geduchte concurrent: de ploeg van Luuk de Jong speelt net als Ajax volgend seizoen Champions League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws