Deense media: Emmen betaalt torenhoge transfersom voor Tibbling, Lubbers ontkent

Deense media: Emmen betaalt torenhoge transfersom voor Tibbling, Lubbers ontkent

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 21:10di 28-07-2020 om 21:10

Laatste update: dinsdag 28 juli 2020 om 21:17di 28-07-2020 om 21:17

FC Emmen heeft volgens Deense media een torenhoge transfersom betaald om het contract van Simon Tibbling bij Brondby IF af te kopen. Het zou gaan om zes miljoen Deense kroon. Omgerekend is dat iets meer dan 800.000 euro.

Emmen verraste maandag met de komst van Tibbling, die in Nederland ook voor FC Groningen speelde. De middenvelder had bij Brondby nog een contract voor twee seizoenen. Ekstrabladet meldt dat Emmen acht ton op tafel heeft gelegd, maar dit wordt ontkend door voorzitter Ronald Lubbers. Hij denkt dat Deense media gegist hebben naar de hoogte van de transfersom. "Ik kan één ding zeggen: dat bedrag klopt bij lánge na niet", zegt Lubbers tegen De Telegraaf.

"Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd in Nederland", zei Tibbling maandag. "Bij FC Emmen kom ik veel oude bekenden tegen, daar houd ik van. Als je de trainer en een aantal medespelers al kent, is het altijd makkelijker om je snel thuis te voelen bij een nieuwe club. Ik heb echt het gevoel dat ik hier in een warm bad terecht ben gekomen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws