'Echt geen concreet bod' bij Feyenoord: 'Verwacht ook niet dat dit gaat gebeuren'

'Echt geen concreet bod' bij Feyenoord: 'Verwacht ook niet dat dit gaat gebeuren'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 10:32wo 29-07-2020 om 10:32

Nicolai Jörgensen gaat Feyenoord niet op korte termijn verlaten voor Besiktas. Volgens Turkse media heeft de Turkse topclub een bod neergelegd in De Kuip, maar zaakwaarnemer Rob Jansen ontkent een op handen zijnde deal.

Woensdagochtend pakten Turkse media uit met het nieuws dat Besiktas drie miljoen wil betalen voor Jörgensen. Jansen verwijst het bericht naar het rijk der fabelen. "Nicolai Jörgensen gaat lekker ballen bij Feyenoord", laat de zaakwaarnemer weten aan het Algemeen Dagblad.

Jansen benadrukt 'dat in het voetbal morgen weer anders kan zijn dan vandaag'. "Maar er is op dit moment echt geen concreet bod bij Feyenoord uitgebracht op Jörgensen en ik verwacht ook niet dat dit gaat gebeuren." Ook technisch directeur Frank Arnesen zegt van niets te weten.

Jörgensen (29) verlengde vorig jaar zijn contract om nog één seizoen te vlammen en daarna een stap te zetten, maar door aanhoudend blessureleed kwam hij opnieuw bedrogen uit. De Deense spits speelde slechts dertien wedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel goals gaat Jörgensen komend seizoen maken?

(1398 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws