'Utrecht dreigt sterkhouders te verliezen: interesse vanuit Premier League'

'Utrecht dreigt sterkhouders te verliezen: interesse vanuit Premier League'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 15:12wo 29-07-2020 om 15:12

FC Utrecht dreigt Gyrano Kerk en Sean Klaiber deze zomer kwijt te raken: beide spelers staan in de belangstelling van clubs uit Engeland. Voor Kerk staan er ook clubs uit Schotland, Spanje en Duitsland op de stoep.

Dat meldt Voetbal International. De rechterflank van Utrecht dreigt dus flink uitgedund te worden. De club uit de Domstad wil de selectie deze zomer zoveel mogelijk bij elkaar houden en hoeft niet per se spelers te verkopen.

Er wordt echter serieus rekening gehouden met een vertrek van Kerk: de aanvaller wordt gevolgd door een hele rij clubs uit Duitsland, Spanje, Engeland en Schotland. Ook afgelopen zomer was er al interesse in Kerk, maar er was geen enkele club die de vraagprijs van tien miljoen euro op tafel wilde leggen. De aanvaller verlengde vervolgens zijn contract, maar er zijn afspraken gemaakt dat Utrecht zich deze zomer soepel opstelt bij een mogelijke transfer.

Klaiber
Klaiber, de 25-jarige rechtsback van Utrecht, wordt ook gevolgd vanuit Engeland. Een concreet bod is er nog niet uitgebracht, maar interesse is er weldegelijk. Zo wordt het gepromoveerde Leeds United genoemd als een van de geïnteresseerde clubs. Utrecht ziet VVV-Venlo-back Tobias Pachonik als een goede opvolger van Klaiber.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws