Vejinovic laat contract ontbinden: terugkeer naar Nederland niet uitgesloten

Vejinovic laat contract ontbinden: terugkeer naar Nederland niet uitgesloten

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 16:52wo 29-07-2020 om 16:52

Marko Vejinovic heeft zijn contract bij het Poolse Arka Gdynia laten ontbinden. De middenvelder gaat op zoek naar een nieuwe club, een terugkeer naar de Eredivisie is niet uitgesloten.

De inmiddels dertigjarige Vejinovic was eerder al actief voor AZ, Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en wederom AZ. De laatste anderhalf jaar speelde hij in Polen bij Arka Gdynia, maar na de degradatie van dit seizoen heeft Vejinovic besloten zijn contract te laten ontbinden. "Er is in de afgelopen maanden veel gebeurd binnen de club", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Een nieuwe eigenaar, meerdere trainers… Het was te onrustig om een stabiel, rustig, goed draaiend elftal te kunnen krijgen."

Vejinovic is van mening dat hij op persoonlijk vlak een goed seizoen heeft gehad. Hij kwam bij Gdynia acht keer tot scoren. "Daarmee heb ik me in de kijker gespeeld en met mijn transfervrije status ga ik nu op zoek naar een mooie, nieuwe club", vervolgt Vejinovic. Vanuit Nederland is er belangstelling, maar er is nog niets concreets. "Ik sta open voor alles, het verhaal moet gewoon kloppen. Een terugkeer naar Nederland kan zeker een goede optie zijn, mijn gezin is hier blijven wonen en mijn vrouw heeft een fantastische baan gekregen."

De middenvelder hoeft desondanks niet per se terug naar Nederland. "Een mooie club in het buitenland kan ook, als ik maar goed in contact kan blijven met mijn vrouw en kind. Ik ga rustig kijken naar wat het beste is voor mij, voor mijn gezin en voor mijn carrière", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws