Hoge verwachtingen van Feyenoord-seizoen: 'Linssen en Diemers maken goede indruk'

Hoge verwachtingen van Feyenoord-seizoen: 'Linssen en Diemers maken goede indruk'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 17:40wo 29-07-2020 om 17:40

Leroy Fer blijft na enigszins moeizame contractonderhandelingen tot medio 2022 bij Feyenoord. De dertigjarige middenvelder heeft hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen in de Eredivisie.

"Ik voel me fit. En als ik naar onze groep kijk, heb ik daar een heel goed gevoel over", verklaart Fer zijn goede gevoel in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Onze selectie van afgelopen seizoen is grotendeels intact gebleven. En de nieuwe jongens Bryan Linssen en Mark Diemers maken een goede indruk op de training. Laten we hopen dat we de lijn van vorig seizoen kunnen doortrekken."

De routinier denkt dat Feyenoord vorig seizoen misschien nog wel een serieuze rol in de titelstrijd met Ajax en AZ had kunnen spelen. Ook stond de bekerfinale tegen FC Utrecht nog op de rol. "Het is zuur, dat we nooit zullen weten hoe het seizoen zou zijn afgelopen. Maar uiteindelijk is gezondheid belangrijker dan voetbal. We beginnen weer op nul."

De elfvoudig international is blij weer op het veld te staan, met name ook door de aanwezigheid van trainer Dick Advocaat. "Jaap Stam was ook een goede trainer, hoor. Maar Advocaat slaagt er met zijn ervaring in om een groep echt te triggeren. De trainer mag dan 72 jaar zijn, hij doet nog gerust mee met een oefening passen en trappen. Indrukwekkend, die bezetenheid op zijn leeftijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Feyenoord doet mee om de titel

(3230 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws