'Inter volledig overtuigd van opgeleefde Sánchez: United wil vijftien miljoen'

'Inter volledig overtuigd van opgeleefde Sánchez: United wil vijftien miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 19:14wo 29-07-2020 om 19:14

Internazionale is de laatste weken overtuigd geraakt van Alexis Sánchez. De Italiaanse topclub wil de 31-jarige Chileen definitief overnemen van Manchester United, meldt onder meer de BBC. Volgens SportMediaset ligt er al een persoonlijk akkoord met de speler.

Sánchez speelt dit seizoen op huurbasis in Milaan, waar hij zeker geen vlekkeloze start kende. Na de coronabreak is de aanvaller echter opgeleefd. In de laatste negen duels in de Serie A was hij goed voor drie goals en zes assists.

De BBC meldt dat Sánchez desondanks niet op een nieuwe kans bij United hoeft te rekenen. De Chileen moet wel een fors deel van zijn salaris inleveren om een transfer naar Inter mogelijk te maken. Hij is op Old Trafford één van de grootverdieners met een inkomen van 440.000 euro per week. De Premier League-grootmacht neemt tijdens de verhuur nog het leeuwendeel van dat honorarium voor zijn rekening.

Daarnaast moet de Nerazzurri met een transfersom over de brug komen, aangezien Sánchez nog een contract heeft tot medio 2022 in Engeland. Volgens Sport Mediaset wil United minimaal vijftien miljoen euro ontvangen. Sánchez zou al hebben ingestemd met een contract tot medio 2023.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws