Kraay jr. komt met 'stand-in' voor Fer en Malacia: 'Kan op beide posities spelen'

Kraay jr. komt met 'stand-in' voor Fer en Malacia: 'Kan op beide posities spelen'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 07:15do 30-07-2020 om 07:15

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 08:11do 30-07-2020 om 08:11

Hans Kraay jr. denkt dat Urby Emanuelson een uitstekende aanwinst zou zijn voor Feyenoord. De Rotterdamse club speelt normaal met één controleur op het middenveld, maar trainer Dick Advocaat wil spelers aan de selectie toevoegen om mogelijke blessures op te vangen.

Kraay jr. ziet dat Feyenoord inderdaad een probleem heeft wanneer Fer met een blessure uit zou vallen. "Feyenoord speelt met één controleur op het middenveld en heeft daar nu alleen Fer, dus daar wil Advocaat een back-up voor", begint de analist bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Daarnaast is een stand-in voor Haps als linksback belangrijk nu Malacia geblesseerd is."

FC Utrecht-speler Emanuelson is volgens Kraay jr. dan ook geen gekke optie voor Feyenoord. "Hij kan op beide posities spelen, wat handig is nu Feyenoord krap bij kas zit." Naast Emanuelson worden ook Thomas Ouwejan en Francesco Antonucci genoemd als mogelijke aanwinsten voor de club.

Mochten de gewenste versterkingen naar De Kuip komen, dan gaat Feyenoord meedoen om de Eredivisie-titel, denkt verslaggever Leo Driessen. "Ze houden de selectie van vorig seizoen zo goed als intact en hebben goede aankopen gedaan. Naast Berghuis hebben ze bovendien niet veel spelers die goed in de markt liggen, iets wat AZ wel heeft. Dat is nu juist een voordeel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws