Van der Gijp reageert: 'Nou, ik wil wel horen hoe Genee daar tegenaan kijkt'

Van der Gijp reageert: 'Nou, ik wil wel horen hoe Genee daar tegenaan kijkt'

30-07-2020 13:56
79

René van der Gijp heeft 'geen idee' wat hij donderdag van het gesprek met Wilfred Genee en Johan Derksen kan verwachten. De analist, die woensdag terugkeerde van een huwelijksreis op Ibiza, is benieuwd naar wat Genee te zeggen heeft.

Derksen en Genee hebben al contact met elkaar gehad, hoorde Van der Gijp. "Ik heb ze nog niet aan de lijn gehad en ik heb ook nog niet gehoord wat ze afgesproken hebben, ik heb geen idee", aldus de analist voor de camera van RTL Boulevard.

Donderdag komt het Veronica Inside-trio bij elkaar. Wat Gijp ervan verwacht? "Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Bij Johan had ik best wel het idee dat hij er klaar mee was en toen heb ik tegen hem gezegd dat Wilfred mij nog een mailtje gestuurd had, van: Joh, laten we een keer praten. Als je veertien jaar hebt samengewerkt, is het wel normaal dat iedereen nog even zijn zegje doet. Toen heb ik gezegd: Nou ja, oké. Ik ben op vakantie. Maar als jij naar Johan toe wil..."

"Ik heb tegen Johan gezegd dat hij daar wel voor open moest staan", vervolgt Van der Gijp. "Tijdens de bruiloft heb ik tegen Wilfred gezegd dat ik niet zou weten hoe je het zou moeten aanpakken om weer te gaan zitten. Geloofwaardig. Nee, daar heb ik geen idee van. Toen zei hij: Daar heb ik wel bepaalde ideeën over. Nou, ik wil wel horen hoe hij daar tegenaan kijkt. Ik hoor het wel en ik hoop dat hij met een idee komt waarvan ik zeg: Nou oké, daar is over nagedacht."