Interesse van PSV, FC Utrecht en NAC: 'Stiekem ben ik er wel mee bezig'

Interesse van PSV, FC Utrecht en NAC: 'Stiekem ben ik er wel mee bezig'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 07:18vr 31-07-2020 om 07:18

Niet alleen PSV heeft belangstelling voor FC Eindhoven-talent Kaj de Rooij. FC Utrecht en NAC Breda kijken ook naar de negentienjarige aanvaller, meldt het Eindhovens Dagblad.

Concreet is het nog niet. "Ik zie de interesse als compliment", reageert De Rooij. "Stiekem ben ik er wel een beetje mee bezig. Iedereen stuurt ook appjes, hè. Mijn plan was sowieso volgend jaar een stap te maken. Maar als het nu komt, is dat ook mooi. En anders blijf ik gewoon hier."

De Rooij maakte tijdens het seizoen 2018/2019 zijn eerste Keuken Kampioen Divisie-minuten en brak vorig jaar definitief door: in 25 optredens was hij goed voor zes goals en zeven assists. Omdat hij nog één jaar vastligt bij FC Eindhoven, moeten geïnteresseerde clubs naar verluidt 'enkele tonnen' betalen.

Eindhoven-trainer Ernie Brandts sprak nog niet meer De Rooij over een mogelijke transfer naar PSV. "Maar als je voor Jong PSV wordt gehaald, dan kun je beter bij ons blijven", vindt hij. "Daar wordt veel gerouleerd. Hier leer je meer."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws