Robben treft eerste tegenstander: 'Ongetwijfeld word ik een keer verrast'

Robben treft eerste tegenstander: 'Ongetwijfeld word ik een keer verrast'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 12:30vr 31-07-2020 om 12:30

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 12:56vr 31-07-2020 om 12:56

Zelden heeft Jeff Hardeveld zó toegeleefd naar een oefenwedstrijd: zaterdag staat hij mogelijk tegenover Arjen Robben tijdens FC Groningen - Heracles Almelo. De linksback heeft er zin in.

Het is nog de vraag of Robben meedoet, maar Hardeveld is er klaar voor. "Ik ben heel erg benieuwd. Zo vaak krijg je niet de kans om tegenover zo'n grote speler te staan", vertelt hij aan TC/Tubantia. "Iemand die met Bayern München zo vaak kampioen werd, in de Champions League speelde en op EK's en WK's. Maar als het dit keer niet gebeurt, dan hopelijk in de competitie."

Veel ogen zullen op Hardeveld gericht zijn als Robben speelt. "Op hem, niet op mij, maar ik zal vaak in beeld zijn. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, maar ik denk niet dat ik er in de wedstrijd aan denk", vervolgt de linksback, die Robben wil 'uitschakelen en afstoppen'. "Althans dat neem ik me voor, net als iedere speler die ooit tegenover hem heeft gestaan. Ongetwijfeld word ik een keer verrast."

Hardeveld heeft naar eigen zeggen 'niks te verliezen'. "Ik heb bewondering voor hem, voor zijn prestaties en zijn toewijding. Ik verdiep me altijd in tegenstanders, maar in Robben hoeft dat niet echt. Ik ken zijn acties, zijn dribbels. Je weet het, je ziet het en alsnog lukt het hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws