Bayern bevestigt vertrekwens van 'geweldige voetballer': 'Nee, ik ben niet boos'

Bayern bevestigt vertrekwens van 'geweldige voetballer': 'Nee, ik ben niet boos'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 12:52vr 31-07-2020 om 12:52

Thiago Alcântara kan Bayern München verlaten, mits het juiste bedrag op tafel komt. Dat bevestigt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge vrijdag bij het Duitse Sky.

Thiago maakt de Champions League-campagne af en wil Bayern daarna na zeven jaar verlaten, zo heeft hij laten weten aan de clubleiding. Rummenigge verwacht een transfer van 'een bepaalde omvang'. Volgens informatie van Kicker vraagt Bayern een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen euro voor Thiago, wiens contract nog één jaar doorloopt.

"We zullen het regelen", belooft Rummenigge, om eraan toe te voegen: "We gaan ook geen Summer Sale houden. Er zal een bepaald bedrag op tafel moeten komen om de speler te laten gaan." Liverpool wordt de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met Thiago.

Aanvankelijk leek het erop dat de Spaanse international zou verlengen. "Maar toen vertelde Hasan Salihamidzic (sportief directeur, red.) dat hij iets nieuws wilde doen", aldus Rummenigge. "Of ik daar boos over ben? Nee, ik ben helemaal niet boos. Ik vind hem een geweldige voetballer met een goed karakter. Als hij iets nieuws wil, moet hij het nu doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws