Breaking news

LIVE: Ajax naar kwartfinale na zege op AZ in interessant bekerduel (gesloten)

'Magallán anderhalf jaar na transfer van negen miljoen euro klaar bij Ajax'

'Magallán anderhalf jaar na transfer van negen miljoen euro klaar bij Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 15:15vr 31-07-2020 om 15:15

Lisandro Magallán kwam begin 2019 voor negen miljoen euro naar Ajax, maar heeft zijn laatste wedstrijd in Amsterdamse dienst mogelijk al gespeeld. De Argentijn werd afgelopen seizoen verhuurd aan Deportivo Alavés en gaat binnenkort in gesprek met de clubleiding, meldt Ajax Showtime.

Magallán speelde op zondag 19 juli zijn laatste wedstrijd van het seizoen, tegen FC Barcelona. Drie dagen later meldde Alavés dat de Argentijn terug zal keren naar Ajax, waar zijn contract nog drie jaar doorloopt. Het heeft er echter alle schijn van dat hij binnenkort een nieuwe huurtransfer zal maken of zelfs definitief vertrekt uit Amsterdam.

Volgens Ajax Showtime gaan beide partijen – zodra Magallán terug is van zijn vakantie – met elkaar in gesprek. Dit lijkt een slechtnieuwsgesprek te worden voor de 26-jarige stopper: directeur voetbalzaken Marc Overmars liet onlangs al weten dat het 'een moeilijk verhaal' zou worden voor Magallán.

De Argentijn kwam halverwege het seizoen 2018/2019 na veel gesteggel over van Boca Juniors. Hij debuteerde op 24 januari in de KNVB Beker-wedstrijd tegen sc Heerenveen en kwam uiteindelijk tot zes officiële optredens. Tijdens zijn Alavés-jaar speelde Magallán achttien wedstrijden in de Primera División en de Copa del Rey.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws