Update: 'Spits wil dolgraag terug naar Willem ll, nog geen akkoord tussen clubs'

Update: 'Spits wil dolgraag terug naar Willem ll, nog geen akkoord tussen clubs'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:11za 01-08-2020 om 11:11

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:55za 01-08-2020 om 11:55

Willem ll lijkt aankomend seizoen toch een beroep te kunnen doen op Marios Vrousai. De Griekse aanvaller is weer op weg naar Nederland nadat de Tilburgers een nieuw huurverzoek hebben neergelegd bij Olympiakos.

Dat meldt het Griekse SportFM. Opvallend genoeg onderhandelde Willem ll juist over een definitieve transfer van Vrousai. Dat is niet gelukt en dus leek de spits terug te keren bij Olympiakos, maar er is nu toch een opening. Willem ll heeft in Griekenland een voorstel gedaan om Vrousai wederom voor een jaar te huren. 

Vrousai speelde de afgelopen anderhalf jaar al op huurbasis bij Willem ll. Hij scoorde zes keer in 37 Eredivisie-wedstrijden, maar Vrousai speelde zo nu en dan ook op het middenveld.

Vrousai gaf zelf aan langer bij Willem ll te willen blijven. Hij heeft bij Olympiakos nog een contract tot de zomer van 2021.

Update: Het klopt dat Vrousai dolgraag naar Willem ll wil, maar de clubs hebben nog geen overeenstemming bereikt. Dat meldt het Brabants Dagblad naar aanleiding van berichten in Griekse media. Volgens de krant gaat Willem ll liever geen huurovereenkomst meer aan, maar voor Vrousai wordt mogelijk een uitzondering gemaakt. De zaakwaarnemer van de speler probeert Olympiakos te overtuigen om hem nog een jaar te verhuren aan Willem ll.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws