PEC Zwolle heeft nieuws: positieve coronatest voor lid van de medische staf

PEC Zwolle heeft nieuws: positieve coronatest voor lid van de medische staf

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 16:16za 01-08-2020 om 16:16

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 17:11za 01-08-2020 om 17:11

PEC Zwolle heeft zaterdagmmiddag coronanieuws naar buiten gebracht. Een lid van de medische staf legde een positieve coronatest af.

Dit hebben De Blauwvingers zaterdag bekendgemaakt via de officiële kanalen. De betreffende medicus is direct in quarantaine geplaatst. Het oefenduel dat PEC zaterdag tegen SC Cambuur speelt, gaat vooralsnog door. PEC benadrukt dat er sprake is van een 'heel laag virusgehalte'. Het staflid in kwestie heeft na zijn test bovendien geen contact gehad met andere werknemers van PEC, waardoor men niet vreest voor verdere besmetting.

PEC is niet de eerste Eredivisie-club waar het coronavirus rondwaart. Vitesse-aanvaller Hilary Gong moet voorlopig in thuisquarantaine blijven, terwijl ook niet nader genoemde spelers van ADO Den Haag en Willem II zijn getroffen. AZ meldde een besmetting bij een speler van het beloftenteam. PSV kon vrijdagavond niet in actie komen tegen de amateurs van VV UNA: één van de tegenstanders bleek besmet te zijn, waardoor het oefenduel op het laatst afgelast moest worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws