FC Utrecht kan middenvelder (21) bij Excelsior stallen: 'Hij is kandidaat'

FC Utrecht kan middenvelder (21) bij Excelsior stallen: 'Hij is kandidaat'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 08:20ma 03-08-2020 om 08:20

Laatste update: maandag 3 augustus 2020 om 10:00ma 03-08-2020 om 10:00

Excelsior hoopt zaken te doen met FC Utrecht. Mitchell van Rooijen is kandidaat om deze zomer op huurbasis de overstap te maken naar Kralingen.

Van Rooijen (21) staat te boek als een talent, maar het perspectief op een basisplaats in de hoofdmacht van trainer John van den Brom is troebel. Mogelijk gaat hij komend seizoen kilometers maken bij Excelsior, dat hem graag aan de selectie wil toevoegen.

"Hij is inderdaad kandidaat", zegt Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen in het Algemeen Dagblad over Van Rooijen. De twee kennen elkaar van een gezamenlijke periode bij FC Utrecht. Van Rooijen maakte op 17 januari zijn officiële debuut voor Utrecht in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (3-3).

Aanvoerder
Wie komend seizoen de aanvoerdersband draagt bij Excelsior, is nog afwachten. Vorig jaar was dat Sander Fischer. "Sander is in de kleedkamer de absolute leider, maar dan moet je wel een basisplek hebben. Sander is vorig jaar met een bepaald verwachtingspatroon binnengehaald, maar dat is er niet helemaal uitgekomen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws