'Mijn slechtste seizoen ooit in het betaald voetbal, een jaar om snel te vergeten'

'Mijn slechtste seizoen ooit in het betaald voetbal, een jaar om snel te vergeten'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 12:31ma 03-08-2020 om 12:31

Vito van Crooij heeft naar eigen zeggen 'zijn slechtste seizoen ooit' achter de rug. Na het afhaken van VVV-Venlo en een goed gesprek met de clubleiding, zint de aanvaller (24) op revanche bij PEC Zwolle.

VVV had concrete belangstelling voor Van Crooij, maar PEC wilde een transfersom en dus ketste een terugkeer naar De Koel af. "Jammer, maar het is niet zo dat ik al met mijn gedachten in Venlo zat", reageert de aanvaller in gesprek met De Stentor.

Een gesprek met technisch manager Mike Willems zorgde voor nieuwe energie. "Daar sprak vertrouwen uit", vindt hij. "De beste gaat spelen. Ze weten wat ik kan, en dat heb ik vorig seizoen veel te weinig laten zien. Het is aan mij om komend jaar te bewijzen dat ik wél belangrijk kan zijn, net als in mijn eerste seizoen hier."

Van Crooij werd toen gedeeld clubtopscorer met negen goals. Daarna viel hij, mede door blessures, ver terug. "Het afgelopen seizoen was mijn slechtste ooit in het betaald voetbal. Een jaar om snel te vergeten. Ik wil altijd een van de beteren zijn, misschien wel de beste. Maar het kan niet altijd goed gaan. Dat heb ik wel geleerd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws