'Als Klopp vertrekt bij Liverpool, kan Pep het zeker weten overnemen'

'Als Klopp vertrekt bij Liverpool, kan Pep het zeker weten overnemen'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 13:05ma 03-08-2020 om 13:05

Laatste update: maandag 3 augustus 2020 om 13:38ma 03-08-2020 om 13:38

Pepijn Lijnders (37) zou een geschikte opvolger zijn van Jürgen Klopp, mocht de Duitse succestrainer ooit vertrekken. Dat stelt NEC-teammanager Muslu Nalbantoglu in Engeland.

Nalbantoglu schoof aan bij de Blood Red Podcast en besprak de optie-Lijnders. De huidige rechterhand van Klopp mislukte twee jaar geleden als trainer van NEC. "Wat hij in gedachten had met de spelers van NEC was niet realistisch", aldus Nalbantoglu, destijds teammanager in Nijmegen. "Als je werkt met Mohamed Salah en dat soort grote namen is het een stuk gemakkelijker."

"Zijn energie en trainingen waren erg goed. Iedereen hield van hem en houdt nog steeds van hem, maar we hebben moeilijke supporters", vervolgt Nalbantoglu. "Als je drie keer verliest, is het moeilijk om aan te blijven bij NEC."

"Lijnders houdt van voetbal en je ziet die passie terug in zijn trainingen. Hij deed dingen die we hier nog nooit hadden gezien. Als de spelers beter waren geweest, zat hij hier misschien nog. Hij was een hoger niveau gewend dan NEC en met betere spelers kun je doen wat je wilt. Als Jürgen Klopp Liverpool verlaat, kan Pep het met de huidige spelersgroep zeker weten overnemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws