'Speelde wel wat, maar sinds Emmen in Eredivisie speelt is dat voor iedereen zo'

'Speelde wel wat, maar sinds Emmen in Eredivisie speelt is dat voor iedereen zo'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 20:26ma 03-08-2020 om 20:26

Hilal Ben Moussa begint met FC Emmen vol goede moed aan een nieuw seizoen in de Eredivisie. De middenvelder knokte zich vorig seizoen in de basis bij de ploeg uit Drenthe, hetgeen ook andere geïnteresseerde clubs opviel.

Ben Moussa zelf was echter niet bezig met een transfer naar een andere club en besloot zijn contract op De Oude Meerdijk te verlengen. "Er speelde wel wat, maar dat is sinds Emmen in de Eredivisie actief is voor iedereen wel het geval. Ik wilde er graag uitkomen met de club", stelt hij in gesprek met RTV Drenthe

De middenvelder keerde afgelopen winter terug op het oude nest bij Emmen. "Vanaf het moment dat ik terugkwam in de winterstop voelde het heel goed. Ik begon weliswaar op de bank, maar knokte me al snel in de basis en heb volgens mij ook een behoorlijke stempel op ons spel kunnen drukken. Bovendien voel ik me door iedereen binnen de club enorm gewaardeerd. Ook dat is heel belangrijk voor me."

Ben Moussa wil met zijn ploeg niet meer kijken naar de degradatieplekken, zoals het afgelopen seizoen. "Toen was het simpel. Handhaven was het devies. Ik vind dat we wel wat verder mogen kijken, zeker als we het niveau van onze thuiswedstrijden weten vast te houden en af en toe ook buitenshuis zo kunnen presteren. Of ik dan denk aan de play-offs? Daar moeten we wel naartoe ja", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws