La Gazzetta: PSV biedt 15 miljoen op 'Het Monster' en wil andere clubs aftroeven

La Gazzetta: PSV biedt 15 miljoen op 'Het Monster' en wil andere clubs aftroeven

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 20:42ma 03-08-2020 om 20:42

Laatste update: maandag 3 augustus 2020 om 20:53ma 03-08-2020 om 20:53

PSV blijft de situatie rondom Kim Min-jae nauwgezet volgen. De Zuid-Koreaanse verdediger staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs, maar PSV wil 'Het Monster' naar verluidt naar Eindhoven halen en zou al een bod uitgebracht hebben.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport maandag. PSV heeft volgens het Italiaanse medium een eerste bod van vijftien miljoen euro neergelegd bij Beijing Guoan, maar de Zuid-Koreaanse club lijkt vooralsnog niet mee te willen werken aan een transfer. PSV heeft flinke concurrentie in de strijd om de handtekening van de international van Zuid-Korea: ook Everton, Lazio, Tottenham Hotspur en RB Leipzig willen Min-jae binnenhalen.

Min-jae speelde ondanks zijn leeftijd (23) al dertig interlands voor Zuid-Korea en heeft volgens La Gazzetta qua fysiek veel weg van Virgil van Dijk. Inmiddels heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad ook gereageerd op de interesse van de club in Min-jae. Hij stelt dat PSV de centrale verdediger weldegelijk volgt, maar 'de kans op succes minimaal is'.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws