'NAC vangt bot bij Sparta: middenvelder blijft ook komend seizoen op Kasteel'

'NAC vangt bot bij Sparta: middenvelder blijft ook komend seizoen op Kasteel'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 11:52di 04-08-2020 om 11:52

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 16:47di 04-08-2020 om 16:47

NAC Breda hoeft niet te rekenen op de komst van Deroy Duarte naar het Rat Verlegh Stadion. De club legde een bod neer bij Sparta om de middenvelder volgend seizoen te huren, maar de Kasteelclub weigert mee te werken.

Dat meldt Voetbal International. Duarte was afgelopen seizoen een onbetwiste basisspeler bij de club uit Rotterdam: hij speelde veertien competitiewedstrijden, waarin hij drie keer aan de aftrap stond.

Het was voor NAC voldoende reden om het te proberen bij Sparta. De club van trainer Maurice Steijn hoopte op de komst van Duarte, maar Sparta is absoluut niet van plan om Duarte te laten vertrekken. "Voor het juiste bedrag is iedereen bij Sparta te koop, maar in principe verhuren wij niemand uit onze A-selectie", laat technisch directeur Henk van Stee weten. 

De afwijzing van Sparta komt niet als een verrassing. Trainer Henk Fraser heeft vooralsnog maar vijf middenvelders in zijn selectie: Adil Auassar, Bryan Smeets, Abdou Harroui en de broer van Deroy Duarte, Laros. Dit wordt aangevuld met spelers van het tweede elftal en jeugdspelers die een kans krijgen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws