FC Eindhoven heeft NAC-, Utrecht- én PSV-target: 'Wachten op een mailtje'

FC Eindhoven heeft NAC-, Utrecht- én PSV-target: 'Wachten op een mailtje'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 13:16di 04-08-2020 om 13:16

FC Eindhoven-aanvaller Kaj de Rooij heeft zichzelf afgelopen seizoen in de kijker gespeeld bij FC Utrecht, NAC Breda én buurman PSV. Van beweging rondom de negentienjarige buitenspeler uit Best is echter nog geen sprake.

Dit heeft Marc Scheepers, technisch manager aan de Aalsterweg, maandag laten weten na het oefenduel met Roda JC. "Wat hij moet kosten? Zover zijn we nog niet. We hebben het intern wel besproken, maar we laten eerst alles op ons afkomen", aldus Scheepers voor de FOX Sports-microfoon. "We lezen overal bedragen, maar zover zijn we nog niet."

De Rooij zelf liet weten dat hij 'ervoor open staat, als er iets moois komt': daarvan is vooralsnog dus nog geen sprake. "De status is dat we wachten op een mailtje van een club. Dat is er nog niet gekomen. Nog geen concreet voorstel? Nee", aldus Scheepers, die voorlopig vooral bezig is met het binnenhalen van spelers. "Er zijn genoeg spelers die op proef willen komen, gelukkig. Maar verder is alles stil. Maar ik denk dat alles pas definitief is op 6 oktober (wanneer de transfermarkt sluit, red.). Iedereen is aan het wachten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws