Opmerkelijk Ajax-nieuws: 'Klopt dat aantal spelers en stafleden coronavirus had'

Opmerkelijk Ajax-nieuws: 'Klopt dat aantal spelers en stafleden coronavirus had'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 22:37di 04-08-2020 om 22:37

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 22:52di 04-08-2020 om 22:52

Opmerkelijk nieuws uit Amsterdam: het coronavirus heeft flink huisgehouden bij Ajax. De Telegraaf meldt dinsdagavond dat dertien spelers en stafleden van de club antistoffen tegen Covid-19 in hun bloed hebben.

"Het klopt dat een aantal spelers en stafleden het coronavirus heeft gehad", bevestigt hoofd communicatie Miel Brinkhuis. "Ik wil benadrukken dat er op dit moment niemand corona heeft en – behoudens Andre Onana, die lichte enkelklachten heeft – iedereen dinsdag op de training aanwezig was."

Ajax test wekelijks op het coronavirus en heeft ervoor gekozen om alle trainers en spelers van het eerste elftal, Jong Ajax en al het personeel rond de twee teams te testen. Dit in samenspraak met het Universitair Medisch Centrum. Hierdoor probeert de club uit Amsterdam goed in beeld te krijgen wie er te maken hebben gehad met het virus.

Er is nu dus naar voren gekomen dat dertien stafleden en spelers antistoffen tegen het coronavirus in het bloed hebben. Geen van deze dertien personen heeft last gehad van klachten of symptomen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws