Van der Hoorn na vier seizoenen per direct weg bij Swansea City

Van der Hoorn na vier seizoenen per direct weg bij Swansea City

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 10:12wo 05-08-2020 om 10:12

Laatste update: woensdag 5 augustus 2020 om 10:18wo 05-08-2020 om 10:18

Mike van der Hoorn is per direct vertrokken bij Swansea City. De club maakt bekend dat hij na vier seizoenen afscheid heeft genomen van de club.

Het contract van Van der Hoorn liep af en wordt dus niet verlengd. Hij kwam in 2016 over van Ajax. "Swansea zal altijd een speciale plek voor me blijven", zegt Van der Hoorn op de clubsite. "Het was de eerste keer dat ik voor m'n carrière naar het buitenland ben gegaan. Mijn zoon is hier geboren, dus dit zal altijd speciaal zijn voor mij en mijn familie. Ik zal terugkomen."

Het is allemaal snel gegaan, vindt Van der Hoorn. "Ik kan niet geloven dat vier jaar zo snel gepasseerd zijn. Ik herinner me speciale momenten, mijn eerste wedstrijd, eerste goal, eerste wedstrijd als aanvoerder... Al die dingen blijf je je herinneren in je carrière."

Van der Hoorn hintte onlangs al naar een afscheid bij Swansea. Het is de club niet gelukt om te promoveren naar de Premier League. "Swansea voelt voor mij na zoveel jaren als thuis, maar het is ook een aantrekkelijke optie om in een andere grote competitie te spelen. Er is interesse en dat ga ik na de play-offs op een rij zetten", zei hij vorige week in het Algemeen Dagblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Van der Hoorn goed genoeg voor de Premier League?

Ja
34%
Nee
66%
(2203 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws