Oefenprogramma Ajax krijgt vorm: tweede tegenstander tijdens trainingskamp bekend

Oefenprogramma Ajax krijgt vorm: tweede tegenstander tijdens trainingskamp bekend

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 15:21wo 05-08-2020 om 15:21

Het oefenprogramma van Ajax in aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen krijgt steeds meer vorm. Eerder werd al bekend dat er geoefend wordt tegen Red Bull Salzburg tijdens het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel, nu is er ook een wedstrijd tegen Wolfsberger AC toegevoegd aan het speelschema.

Dat maakt de Oostenrijkse club via officiële kanalen bekend. De ploeg, die vorig seizoen debuteerde in de Europa League na een knappe derde plaats in de Oostenrijkse competitie, is over twee weken de tegenstander van Ajax.

Ajax reist op zaterdag 15 augustus naar Oostenrijk en gaat in Bramberg am Wildkogel een week op trainingskamp. De wedstrijd tegen Wolfsberger wordt gespeeld op dinsdag 18 augustus, om 18:00 uur 's avonds. Waarschijnlijk is de wedstrijd niet toegankelijk voor publiek, maar hierover zijn nog geen uitspraken gedaan. Naast de wedstrijd tegen Wolfsberger speelt Ajax in de voorbereiding ook tegen RKC Waalwijk (zaterdag 8 augustus), FC Utrecht (donderdag 13 augustus) en Red Bull Salzburg (zaterdag 22 augustus).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws