Ajax-nieuws bereikt ook Feyenoord: 'Ja, natuurlijk ben ik geschrokken'

Ajax-nieuws bereikt ook Feyenoord: 'Ja, natuurlijk ben ik geschrokken'

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 19:46wo 05-08-2020 om 19:46

Het nieuws dat dertien spelers en stafleden van Ajax besmet zijn geweest met het coronavirus, is ook bij aartsrivaal Feyenoord onderwerp van gesprek. Volgens Bryan Linssen onderstreept het de gekke tijd, die ook aan het voetbal niet voorbij gaat.

"Ja natuurlijk ben ik geschrokken", zegt de linksbuiten van Feyenoord tegen het Algemeen Dagblad. "Maar als je eenmaal op dat veld staat voel je geen angst. Dan wil je maar één ding: lekker voetballen."

Angst heeft Linssen ook niet voor het fenomeen 'Kuip-vrees', waar veel Rotterdamse aankopen al mee te kampen hadden. "Welnee. Ik ben niet het type dat snel ergens van onder de indruk is. Ik vind het alleen maar mooi, voetballen in De Kuip. Ik wil me heel graag laten zien. Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg. Ik krijg er energie van."

Linssen zag dat het gros van de fans zich woensdag tijdens de openbare training aan de anderhalve meter afstand hield. 'Slechts een enkele keer stijgt -tegen de corona-richtlijnen in- het ‘Hand in Hand Kameraden’ op vanaf de korte zijde', schrijft het AD. "Voetbal is een emotiesport. Als ik thuis op de bank zit kan ik ook niet negentig minuten aan een stuk mijn mond houden, hoor", reageert Linssen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws