Volgende aanwinst voor Heracles: international Verenigde Staten (22) naar Almelo

Volgende aanwinst voor Heracles: international Verenigde Staten (22) naar Almelo

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 09:50do 06-08-2020 om 09:50

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 11:26do 06-08-2020 om 11:26

Heracles Almelo heeft de volgende versterking binnen: Luca de la Torre (22) komt de selectie van de Almeloërs versterken. De aanvaller tekent een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Dat maakt Heracles via officiële kanalen bekend. De la Torre komt transfervrij over van Fulham. De Amerikaan, die ook over een Spaans paspoort beschikt, is blij met zijn transfer naar Almelo. "Deze club speelt graag attractief voetbal. Dat past denk ik goed bij mijn technische stijl van spelen. Daarover heb ik ook goede gesprekken gevoerd met onder meer trainer Frank Wormuth. Daar sprak vertrouwen uit. Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb."

Technisch directeur Tim Gilissen denkt dat De la Torre een belangrijke bijdrage kan leveren aan het spel van Heracles. "Luca is een veelzijdige speler die beschikt over een goede techniek en de nodige creativiteit. Hij kan als flankspeler op beide kanten uit de voeten, maar ook als aanvallende middenvelder. Hij biedt ons daarmee extra opties."

De la Torre verhuisde in 2014 van de Verenigde Staten naar Londen om te gaan spelen voor Fulham. Afgelopen seizoen was hij vooral actief in het tweede elftal van de club: De la Torre kwam tot negen wedstrijden in de Premier League 2. Hij mocht twee keer invallen bij het eerste elftal van Fulham, dat dinsdag promoveerde naar de Premier League. De aanvaller speelde in alle jeugdelftallen van zijn land en maakte op 2 juni 2018 zijn debuut voor de nationale ploeg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws