'Als er 20 miljoen wordt geboden voor Senesi, dan brengt Feyenoord hem zelf weg'

'Als er 20 miljoen wordt geboden voor Senesi, dan brengt Feyenoord hem zelf weg'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 16:38do 06-08-2020 om 16:38

De kans dat Marcos Senesi deze zomer vertrekt bij Feyenoord is klein. Alleen als de hoofdprijs op tafel komt voor de 23-jarige Argentijn, vertrekt hij deze zomer uit Rotterdam-Zuid. Dat vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

"Senesi? Als er 20 of 25 miljoen euro voor zo'n speler wordt geboden, dan zal de club ook zeggen: dan brengen we hem zelf weg. Maar ik geloof niet dat dat zal gaan gebeuren, en anders gaat Advocaat er voor liggen voor elk bedrag dat minder is", zo vertelt Krabbendam voor de camera van VoetbalPrimeur.

De Kleine Generaal lijkt vast te houden aan zijn vertrouwde kern. Op doorbrekende talenten hoeven de Feyenoord-fans komend seizoen niet te rekenen. "Kökcü is gewoon basisspeler, Advocaat kennende vertrouwt hij op jongens die het vorig jaar hebben gedaan. Hij wil graag ervaren spelers. Daar heeft hij Bryan Linssen en Mark Diemers voor gehaald."

"De jeugd moet wel zó verschrikkelijk goed zijn, willen ze echt een kans maken op een basisplaats. Ik denk niet dat er een jeugdspeler van Feyenoord op het punt staat om iedereen te verrassen en te debuteren. Nee, dat denk ik niet", voorspelt Krabbendam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: als een club 20 miljoen biedt, moet Feyenoord Senesi verkopen

(5250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws