Feyenoord krijgt eindelijk groen licht: Duitse aanvaller sluit aan

Feyenoord krijgt eindelijk groen licht: Duitse aanvaller sluit aan

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 17:50do 06-08-2020 om 17:50

Feyenoord mag Christian Conteh eindelijk verwelkomen op het trainingsveld. De twintigjarige aanvaller van Duits-Ghanese origine kreeg donderdag groen licht om aan te sluiten bij de selectie van de Rotterdammers, meldt de club.

Feyenoord laat weten dat eerder op de dag het benogdigde papierwerk voor zijn verblijfs- en werkvergunning kon worden afgerond. De linksbuiten kwam begin juli al over van FC Sankt Pauli uit Hamburg. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2024 in De Kuip. Conteh speelde sinds 2017 in de jeugd van Sankt Pauli en maakte vorige zomer zijn eerste minuten voor de hoofdmacht van de Duitse ploeg.

Technisch directeur Frank Arnesen vertelde eerder al dat Conteh dezelfde weg moet bewandelen als Luis Sinisterra. "Christian is een talent, maar de eerste maanden moeten we misschien niet te veel van hem verwachten. Eerst is het belangrijk dat hij wedstrijdfit wordt en de club Feyenoord leert kennen." Conteh beleefde een teleurstellend seizoen. Hij stond lange tijd aan de kant met een hamstringblessure.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws