Zidane: 'Het enige dat ik kan vertellen is dat Bale liever niet speelt'

Zidane: 'Het enige dat ik kan vertellen is dat Bale liever niet speelt'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 19:56do 06-08-2020 om 19:56

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 20:05do 06-08-2020 om 20:05

Gareth Bale zit op eigen verzoek niet bij de selectie van Real Madrid voor het Champions League-duel met Manchester City. Trainer Zinedine Zidane wilde er op de persconferentie weinig over kwijt, maar liet toch íets los.

Het huwelijk tussen Bale en Real Madrid is niet succesvol te noemen. De man uit Wales heeft nog een contract tot 2022, maar komt amper nog in actie en lijkt niet meer geïnteresseerd te zijn in zijn werkgever. De verhalen daarover gaan alle kanten op. Bale wordt een luie en peperdure bankzitter genoemd die zijn prioriteiten niet op orde heeft, maar een ander verhaal is weer dat de club hem schofterig behandeld heeft en hij zich daarom zo opstelt. Feit is dat dit niet meer goedkomt.

Zidane kreeg er op de persconferentie meerdere vragen over. Hij liet weten dat Bale op eigen verzoek niet bij de selectie zit. "Ja, maar meer ga ik je er niet over zeggen. Het is iets tussen ons", zei de Fransman. "Ik ben niet teleurgesteld in hem, maar ik ga je verder niets vertellen. Dit is alweer de derde vraag over Gareth. Ik respecteer hem en de rest heel erg. Sommige dingen moeten in de kleedkamer blijven."

Zidane weet niet of Bale nog een toekomst bij Real Madrid heeft. "Hij is nog altijd speler van Real Madrid. Dat respecteer ik. Het enige dat ik kan vertellen is dat hij liever niet speelt. Wij focussen ons op de wedstrijd van morgen (vrijdag, red.)."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Real Madrid moet zo snel mogelijk van Bale af

(1040 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws