Boskamp lacht: 'Ik zeg altijd: eerste plaats. Maar ik heb het nooit goed'

Boskamp lacht: 'Ik zeg altijd: eerste plaats. Maar ik heb het nooit goed'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 11:56vr 07-08-2020 om 11:56

Laatste update: vrijdag 7 augustus 2020 om 11:57vr 07-08-2020 om 11:57

Jan Boskamp leeft met vertrouwen toe naar het seizoen van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de selectie nagenoeg intact gehouden en met Dick Advocaat staat de perfecte trainer voor de groep, stelt Boskamp vast in gesprek met VoetbalPrimeur

Voor, tijdens en na de open Feyenoord-training deze week was het optimisme voelbaar rond De Kuip. "Ja, dat is altijd", reageert Boskamp tegenover deze website. "Als je dat niet hebt aan het begin, dan houdt het op. Als je zegt dat het niks wordt, kun je beter niet beginnen."

Over de transferzomer van Feyenoord is de analist tevreden. "Ik vind het wel leuk dat Diemers en Linssen zijn gekomen. De ploeg is intact gebleven, dus hopelijk gaan Senesi en Kökcü niet weg." Dat Kökcü zijn contract heeft verlengd tot medio 2025, stelt Boskamp nog niet gerust. "Dat wil niks zeggen natuurlijk."

Boskamp is ervan 'overtuigd' dat Advocaat de rest van zijn trainerscarrière bij Feyenoord slijt. "Hij wil het niet, maar maar hij is helemaal gek van de club. Het plezier straalt er bij hem vanaf en hij brengt het over op de spelersgroep. Hoe hoog Feyenoord gaat eindigen? Ik zeg altijd: eerste plaats. Maar ik heb het nooit goed", besluit hij lachend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Op welke plek zie jij Feyenoord volgend seizoen eindigen?

(8479 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws