FC Utrecht-aanwinst sprak met landgenoten: Een goede stap voor mij

FC Utrecht-aanwinst sprak met landgenoten: "Een goede stap voor mij"

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 18:10vr 07-08-2020 om 18:10

Daniel Arzani is blij dat hij zich eindelijk speler van FC Utrecht mag noemen. De Australische international was al langer op weg naar de Domstad, maar papierwerk vertraagde de transfer. Arzani wordt gehuurd van Manchester City.

Vrijdag maakte Utrecht de komst van Arzani wereldkundig. "Het duurde even, maar ik ben blij dat ik hier ben en dat het eindelijk gaat beginnen", zegt Arzani tegen FC Utrecht TV. "Ik ben hier al sinds het begin van de voorbereiding, maar er waren wat problemen met de werkvergunning. Nu dat in orde is, kan ik niet wachten om minuten te maken en te laten zien wat ik kan."

Arzani heeft met een aantal landgenoten gesproken over FC Utrecht, waaronder met Tommy Oar en Michael Zullo. "Zullo kende ik al, maar ik ook heb gesproken met Tommy Oar. Hij is een hele toffe gozer en stuurde me meteen een berichtje. Hij zei dat ik hem altijd mag bellen als ik hulp nodig heb. Hij ziet Utrecht als een goede stap voor mij en was lovend over de club. Hopelijk wordt dit een bijzonder jaar voor de club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws