Gullit denkt mee met Ronaldo: Misschien zegt hij wel: oké, genoeg zo

Gullit denkt mee met Ronaldo: "Misschien zegt hij wel: oké, genoeg zo"

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 23:30vr 07-08-2020 om 23:30

Laatste update: vrijdag 7 augustus 2020 om 23:32vr 07-08-2020 om 23:32

De Champions League-uitschakeling van Juventus is hard aangekomen bij Cristiano Ronaldo, vermoedt Ruud Gullit. De BeIN Sports-analist vraagt zich af hoe de sportieve toekomst van de 35-jarige superster eruitziet.

Juventus haalde Ronaldo in 2018 naar Turijn, omdat het eindelijk weer eens Champions League-succes wilde boeken. Die missie is voorlopig echter mislukt: afgelopen seizoen bleek Ajax in de kwartfinales te sterk, ditmaal waren de achtste finales zelfs al het eindstation. "Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat", liet Gullit na Juventus-Olympique Lyon weten. "Hij wil natuurlijk herinnerd worden als de beste voetballer ooit. Maar dat wordt een moeilijk verhaal, omdat hij in hetzelfde tijdperk als Lionel Messi leeft."

France Football berichtte eerder deze week al over een vermeende vertrekwens van Ronaldo: de Portugees zou voor de coronacrisis al een transfer naar Paris Saint-Germain overwogen hebben, uit onvrede over de huidige staat van Juventus. "Misschien zegt hij wel: oké, genoeg zo. Ik weet het niet. Hij is een ongelooflijke prof, een winnaar en hij maakt ieder team beter. Maar hij wordt ook een dagje ouder..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Het huidige Juventus is onder het niveau van Ronaldo

Eens
74%
Oneens
26%
(1419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws