Verweij: Reservebeurt Tagliafico lijkt voorsorteren op vertrek bij Ajax

Verweij: Reservebeurt Tagliafico lijkt voorsorteren op vertrek bij Ajax

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 18:22za 08-08-2020 om 18:22

Dat Nicolas Tagliafico tegen RKC Waalwijk op de bank plaatsneemt, heeft mogelijk een speciale reden. Volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf lijkt het erop dat Ajax voorsorteert op een transfer van de linksback.

Niet alleen Tagliafico begint zaterdagavond tegen RKC op de bank, ook onder meer Donny van de Beek, Noa Lang en topaankoop Antony staan niet in de basis. In het geval van Tagliafico zou het met een transfer te maken kunnen hebben, schrijft Verweij op Twitter. Het is niet duidelijk wat er momenteel speelt rond de Argentijn. Hij is regelmatig in verband gebracht met clubs, maar de afgelopen weken is het stil.

Dest
Dat Sergiño Dest niet bij de wedstrijdselectie zit, heeft niets te maken met een transfer, meldt Verweij. De Amerikaanse international wordt genoemd bij clubs als Bayern München en FC Barcelona. Rond Van de Beek is het de laatste tijd eveneens rustig.

Ajax speelt om 18.45 uur thuis tegen RKC. Maarten Stekelenburg maakt na negen jaar zijn officieuze rentree in het Amsterdamse shirt. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Tagliafico is toe aan een nieuwe club

(2599 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws