VI: Feyenoord kan opgelucht ademhalen, Azarkan kiest toch voor verlenging

VI: Feyenoord kan opgelucht ademhalen, Azarkan kiest toch voor verlenging

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 22:10za 08-08-2020 om 22:10

Feyenoord heeft de talentvolle Marouan Azarkan binnenboord weten te houden, meldt Voetbal International zaterdagavond. De achttienjarige Rotterdammer met Marokkaanse roots werd gevolgd door een aantal buitenlandse clubs.

Zaakwaarnemer Ali Dursun liet eind april al weten dat de Bundesliga-clubs Hoffenheim en Werder Bremen het meest concreet waren. Volgens VI waren er ook nog een aantal clubs van buiten Duitsland die interesse hadden in Azarkan.

De jeugdinternational van Oranje heeft echter besloten om nog even bij Feyenoord te blijven. Zijn vorige contract liep medio af, maar Azarkan heeft inmiddels bijgetekend tot medio 2023. Feyenoord heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar zal dat naar verwachting op korte termijn alsnog doen.

Azarkan heeft vrijwel de volledige Feyenoord-opleiding doorlopen en maakte in september 2019 ook zijn Eredivisie-debuut: tegen ADO Den Haag mocht hij achttien minuten meedoen van toenmalig trainer Jaap Stam. De aanvaller is echter nog in afwachting van een volgende kans: nadat Stam werd vervangen door Dick Advocaat, zat Azarkan niet één keer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws