Van der Sar reageert op AZ-protest bij UEFA: Hoe vaak je wil het horen?

Van der Sar reageert op AZ-protest bij UEFA: "Hoe vaak je wil het horen?"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 12:05zo 09-08-2020 om 12:05

Bij Ajax wordt men niet nerveus van AZ. Dat benadrukt algemeen directeur Edwin van der Sar. De UEFA heeft nog altijd geen uitsluitsel gegeven over de definitieve verdeling van de Europese tickets.

De deadline voor de Europese inschrijvingen verliep maandag. AZ had beroep aangetekend tegen de beslissing van de KNVB om Ajax het beste Champions League-ticket te geven, maar heeft verrassend genoeg nog altijd niets gehoord. Van der Sar houdt zich er niet mee bezig.

"Ik spreek regelmatig met de UEFA, maar daar heb ik het niet over gehad", reageert de Ajax-directeur bij FOX Sports. "We kijken uit naar het seizoen 2020/2021, zijn druk met onszelf, moeten zorgen dat de spelers fit raken, gaan volgende week op trainingskamp en dan kijken we uit naar 12 september (Eredivisie-start, red.)."

Het AZ-protest baart Ajax geen zorgen. "Nee, je kunt alleen kijken naar de dingen die je zelf in de hand hebt. Helaas is het seizoen eerder geëindigd dan we met z'n allen hebben gewild en de KNVB heeft uitleg gegeven over hoe ze tot een eindstand zijn gekomen. That's it."

Als verslaggever Hans Kraay jr. doorgaat en vraagt of Ajax niets vreest, antwoordt een lachende Van der Sar: "Nee. Hoe vaak je wil het horen? Eén keer? Oké."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws