Update: Rodríguez tekent bij nieuwe club na PSV-vertrek, contract in Serie A

Update: Rodríguez tekent bij nieuwe club na PSV-vertrek, contract in Serie A

Gepubliceerd: woensdag 19 augustus 2020 om 17:07wo 19-08-2020 om 17:07

Niet PSV, Eintracht Frankfurt, Hoffenheim of Hertha BSC, maar Torino wordt zo goed als zeker de nieuwe club van Ricardo Rodríguez. Dat melden Italiaanse media.

Een delegatie van Torino meldt zich maandag in Milaan om de laatste te hand te leggen aan de transfer van Rodríguez. De Zwitserse linksback moet voor ongeveer twee miljoen euro de overstap maken, zo verzekeren La Gazzetta dello Sport, Sky Sport Italia, Tuttosport en Sportitalia.

Bij Torino wordt Rodríguez herenigd met voormalig Milan-trainer Marco Giampaolo. Afgelopen winter werd hij verhuurd aan PSV. De Eindhovenaren hadden Rodríguez ook komend seizoen graag in het PSV-shirt gezien, maar dat bleek financieel niet haalbaar.

Rodríguez kwam vanwege het coronavirus slechts zes keer in actie voor PSV. In die wedstrijden maakte hij wel een dusdanige indruk dat er vanuit Eindhoven interesse was om de samenwerking volgend seizoen voort te zetten. Ook Eintracht Frankfurt, Hoffenheim en Hertha BSC werd aan hem gelinkt.

Update: Ricardo Rodríguez heeft een akkoord bereikt met Torino. De Zwitserse linksback, het afgelopen halfjaar op huurbasis actief bij PSV, gaat een contract voor vier jaar tekenen, ter waarde van 1,5 miljoen euro per seizoen, plus bonussen. Dat meldt onder meer Sky Sport Italia. Hij wordt deze week nog wel medisch gekeurd. AC Milan ontvangt een transfersom van drie miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen.

Update: Ricardo Rodríguez heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Torino. De linksback, afgelopen seizoen actief in het Philips Stadion, speelt volgend seizoen weer in Italië. Dat maakt Torino bekend. De club doet geen uitspraken over de transfersom en lengte van het contract, maar verwacht wordt dat AC Milan ongeveer drie miljoen euro ontvangt voor Rodríguez. In Italiaanse media werd al gesproken over een vierjarig contract.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws